Sheepie Bookara, rooftoptent, hardcase

Sheepie ® Bookara Dunste hardcover ooit

Ontdek de Sheepie® Bookara

Sheepie® Bookara: De dunste hard cover

De Sheepie® Bookara is een innovatieve daktent met harde aluminium schaal die voor het eerst werd geïntroduceerd in het voorjaar van 2020. De Bookara werd al snel bekend als één van de dunste daktenten met harde schaal op de markt. In gesloten toestand is hij slechts 15 cm dik. Met de montagerails erbij is de hoogte totaal 18cm. Dit maakt het niet alleen een van de dunste, maar ook één van de lichtste daktenten met harde schaal die verkrijgbaar zijn. Ook is de Bookara voorzien van het innovatieve gasveersysteem dat de kap automatisch opent, waardoor je de daktent snel en eenvoudig opzet.

In 2023 introduceerde Sheepie® een 2.0-versie van de Bookara. De 2.0-versie wordt geleverd met verschillende upgrades, zoals een nieuw matras, nieuwe LED-lichtstrip, verbeterde dekselsloten en een verbeterde ladder.

CTA Product presentation of the Sheepie Bookara
Bookara flat rooftop tent Load Bars

Ontdek de Bookara, bestand tegen extreme weersomstandigheden

Ondanks het slanke ontwerp is de Sheepie® Bookara zeer stevig, duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. De ramen zorgen voor een natuurlijke luchtstroom, waardoor ook condensatie wordt verminderd. De gebogen framebalk aan de voorkant zorgt voor een betere afvoer tijdens regenbuien, en voor kamperen bij kouder weer is er optioneel een isolerende thermo-binnentent verkrijgbaar. De thermobinnentent kan eenvoudig aan de binnenkant van de Bookara worden bevestigd en is verkrijgbaar in een medium of large formaat.

Sheepie® Bookara de ultieme daktent voor de avonturier

Dankzij het lichtgewicht ontwerp kan de Bookara ook op kleinere voertuigen worden gemonteerd, zoals compacte SUV’s of stationwagons, waardoor het een zeer toegankelijke daktent met harde schaal is. Een van de voordelen van een hardschalige daktent is dat je er geen aparte hoes overheen hoeft te doen, waardoor dit type daktent nog sneller op en neer te klappen is. Andere voordelen zijn de lagere luchtweerstand tijdens het rijden en het feit dat je bij de Bookara dakdragers aan de cover van een harde schaal kunt bevestigen, wat voor extra laadruimte zorgt.

De Bookara 2.0 is verkrijgbaar in een medium en large formaat en wordt standaard geleverd met een matras, schoenenzakken, geïntegreerde LED-lichtstrip, interne opbergzakken, klamboe, een ladder en bevestigbare draagbeugels voor het vervoeren van bagage bovenop de daktent.

Sheepie® biedt ook diverse accessoires aan die aan de Bookara bevestigd kunnen worden, zoals de Luifel Plus, de Thermo binnentent en meer.

Kenmerken Bookara

Details description of the Sheepie Bookara
Details mobile description of the Sheepie Bookara

Technische specificaties Bookara

Bookara

Medium

Large

Personen

2 persoons

2 persoons

Afmetingen (gesloten)

220 x 130 cm

220 x 150 cm

Gesloten hoogte

15cm (18cm incl. mongtagerails)

15cm (18cm incl. mongtagerails)

Afmetingen (open)

220 x 135 cm

220 x 155 cm

Matrasmaat

120 x 200 cm

140 x 200 cm

Binnenhoogte

120 cm

115 cm

Gewicht (excl. ladder)

58 kg

65 kg

Bookara algemeen

Frame

100% Aluminium

Binnentent

Polykatoen met waterafstotende polyurethaancoating

Fly (bovendoek)

Poly Oxford met waterbestendige polyurethaancoating, UV- en schimmelbestendig

Standaard accessoires

2 schoenenzakken, ledstrip

Ladder

Telescopische aluminium ladder van 230 cm

Cover

Aluminium hard cover

Color

Grijsgroene binnentent/zwarte cover

Muggenhorren

Ramen, deur en plafond

Seizoenen

Alle seizoenen